Non Stop Csőtörés Elhárítás  
 Teljes Gépészeti kivitelezés
  tel: 0670/323 2004

Víz-Gáz-Fűtés-Dugulás

Gyorsszolgálat Budapest, Pest megye

Csőtörés elhárítás

 Csőtörés bejelentés Gyorsszolgálat | Műszeres Bemérés Budapest és Pest megye 

0-24 Gyorsszolgálat hívjon bizalommal

Műszeres Bevizsgálás!

06-70-323 2004

INGYENES kiszállással!

Non-Stop Csőtörés Bejelentés Vízvezeték javítás Ázások, csőtörések feltárása, megszüntetése, elhárítása. Alap és felszálló vízvezetékek cseréje javítása.

20-éves tapasztalat rövid határidőn belül!

1-órán belüli kiszállás!

Ha a csőtörés téli elzáró cseréje földmunkával vagy bármilyen nagyobb bontási munkával jár nem kell erre külön embert keresnie!

 Társasházak,Társasház kezelők, Lakópark üzemeltetők, Közös képviselők jelentkezését is várjuk!

 Ha csőtörést, csőrepedést, ázást észlel, Hívjon minket bizalommal! 

 

Mi szakszerűen megoldjuk problémáját!

     Továbbá fürdőszobák, konyhák, lefolyó és nyomó vezetékek átalakítása, kiépítése igény szerint.

Csőtörés-elhárítás   kedvező áron!

Csőtörés javítás gyorsan-rugalmasan-precízen

Csőtörés esetén!  mielőbb próbáljuk meg elzárni a föelzáró csapot pl: vízóra aknában, lakáson belüli főelzáró, lakáson belüli vízóránál csőtörés elhárítás Budapest, csőrepedés javítás Budapest, csőtörés javítás Budapest

Csőtörés bemérésére használt eszközök

A vízvezeték-szerelő a csőtörések pontos helyének megállapítására számos modern műszert alkalmazhat. Az elektrosztatikus hibahely kereső digitális szűrőtechnikát alkalmaz, behatárolja a csőből kilépő víz által keltett hanghullámokat, azaz kiszűri a csőtörés által keltett zajokat. A szakember végezhet korrelációs vizsgálatot is, amely arra szolgál, hogy a segítségével megállapítsák a két pont közötti hiba helyét. A jelzőgázos vizsgálat arra szolgál, hogy a szerelő a segítségével kis vízveszteség esetén is megállapíthassa a fűtés és vízrendszerekben keletkezett csőtörés pontos helyzetét. Ezt a módszert általában akkor használják, ha magát a csövet is keresni kell, például a falban vagy a földön futó vezetékek esetén, nyomvonal kereséskor.

A hőkamera a tárgyak által kibocsátott elektromágneses sugarakat érzékeli, detektora az emberi szem számára nem látható tartományban a hőenergia hullámhosszát vizsgálja. A hőmérsékleti képpontokat az emberi szem számára látható színes pontokként jeleníti meg kijelzőjén, így jön létre a hőkép. A hőkamera legtöbbször képes meghatározni a csőtörés pontos helyét, azonban vannak olyan tömör anyagok, amelyeken nem képes áthatolni érzékelője. Ilyenek a téglafalak vagy a belterekben található bútorok, amelyeken az infravörös sugárzást érzékelő kamera nem „lát keresztül”. Az eszközt használják a csőtöréseken kívül nyomvonal-meghatározáshoz, épületek állapotának felméréséhez, hőhidak keresésekor is.

A technológia számos más eszközzel gazdagította a szakemberek eszköztárát, amelynek hála ma már elvégezhetőek számítógépes korrelátoros csőtörés-vizsgálatok, nagy felbontású thermoképes rendszerdiagnosztikák, akusztikus szivárgásvizsgálatok, digitális nedvességmérések, csőkamerás vizsgálatok is. Mindezen vizsgálati módszerek nagy előnye, hogy nem igényelnek falbontást, a probléma pontosan lokalizálható a segítségükkel anélkül, hogy a vízvezeték-szerelőnek károkat kellene okoznia a nem érintett területeken.

CSŐTÖRÉS

A csőtörés számos dolog előidézheti, kezdve azzal, hogy valaki véletlenül a falon át szöget üt a vízcsőbe, egészen a korrózióig és a hideg időjárásig.Annak, hogy csőtörésed van, lehetnek látványos tünetei is, például láthatóan folyik a víz az egyik csőből, de lehet lappangó jele is. Utóbbiak közé tartozik például, ha ok nélkül megnő a vízszámlád, és nedvesednek a falak. Azt, ha csőtörésed van, könnyen megállapíthatod, ha elzárod a lakás vízhálózatának főcsapját, vagy gondoskodsz róla, hogy semmi se folyjon, majd ellenőrzöd a vízórát. Ha a csillag alakú kerék így is forog rajta, joggal gyanakodhatsz.Ha nem tudod megállapítani a csőtörés pontos helyét, hívj vízszerelőt, ha azonban látható a probléma oka, és szabadon van a cső, kezeld gyorsan a tüneteket, mielőtt komolyabb gondokkal kellene szembesülnöd. Hogy ne kelljen az azonnali kiszállásért plusz pénzt fizetned, ugyanakkor nem akarsz akár egy egész hétvégére víz nélkül maradni, kövesd a következő lépéseket, melyekkel a réz forróvízcső csőtörését orvosolhatod.

HÁZI  MEGOLDÁSOK

Ha tartósan szeretnéd megjavítani a csövet, szintén zárd el a vizet a főcsap segítségével. Ezután ereszd le a vizet a fűtőrendszerből, majd, mikor a rendszerben már nincs több víz, fémfűrésszel vágd ki a csőből a lyukas részt. Szükséged lesz egy, a cső meghibásodott részének megfelelő anyagú, hosszúságú és átmérőjű új csődarabra - a szerelvényboltban méretre vágják -, valamint két, úgynevezett csatlakozóra a cső méretében.

Az új csődarab segítségével pontosan bemérheted, hogy mennyit kell kivágnod a régi vezetékből. Fogd az új csődarabot, helyezd rá a  csatlakozókat mindkét végére, majd helyezd be az új csődarabot a hézagba. Tegyél a javított rész alá tálkát az esetleges csöpögés miatt, és töltsd fel ismét a fűtőrendszert.

Csőtörés javítás Budapest

 

I. kerület Várkerület, II. kerület Rózsadomb, III. kerület Óbuda-Békásmegyer, IV. kerület Újpest, V. kerület Belváros-Lipótváros, VI. kerület Terézváros, VII. kerület Erzsébetváros, VIII. kerület Józsefváros, IX. kerület Ferencváros, X. kerület Kőbánya, XI. kerület  Újbuda, XII. kerület Hegyvidék, XIII. kerület Angyalföld, XIV. kerület  Zugló, XV. kerület Újpalota, XVI. kerület  Mátyásföld, XVII. kerület Rákosmente, XVIII. kerület Pestszentlőrinc Pest szent Imre, XIX. kerület Kispest, XX. kerület Pesterzsébet, XXI. kerület Csepel, XXII.kerület Budafok-Tétény, XXIII.kerület Soroksár

 

 Csőtörés javítás Pest megye

 

Albertirsa, Alsógöd, Alsónémedi, Bénye, Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Csévharaszt,   Csomád, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőgöd, Felsőpakony, Fót, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Isaszeg, Kerepes, Koka,  Kisnémedi, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Mende, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Perbál, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szilasliget, Jászberény,  Tápiószecső, Tápióbicske, Tápióság, Taksony,Tárnok, Tököl, Törökbálint, Úri, Üllő, Üröm, Vasad, Vecsés